012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Flesverpakking

Bestel uw flesverpakkingen online bij RAJA

Via de RAJA webshop bestelt u in een oogwenk veel verschillende soorten flesverpakkingen: kartonnen dozen voor transport of opslag van flessen, flesverzenddozen, geschenkverpakkingen voor flessen en papieren of plastic draagtassen voor flessen. Dit alles aangevuld met heel wat verpakkingsmaterialen om mooie geschenkverpakkingen te maken voor flessen of om flessen extra te beschermen tijdens het transport.

Een ruime keuzen aan flesverpakkingen

In een kartonnen doos met kruisverdeling of met een legbed worden flessen goed beschermd tegen schokken. Ze kunnen niet tegen elkaar schuren of slaan. Dit voorkomt beschadiging van uw flessen. Heeft u een webshop en verstuurt u vaak flessen wijn of andere dranken, dan zijn de extra sterke verzenddozen voor flessen een prima verpakking. Met plastic of papieren draagtassen voor flessen is elke fles zó verpakt. En wil u graag een fles wijn cadeau geven, dan maakt u met een cadeaudoos voor flessen de mooiste geschenken.

Flesverpakkingen geleverd in 24 uur

RAJA heeft steeds een enorme voorraad kartonnen dozen op voorraad. Naast flesverpakkingen leveren wij eveneens binnen 24 uur in de hele Benelux: witte of bruine kartonnen dozen, verzenddozen, exportdozen, palletiseerbare dozen, dozen voor drukwerk, verhuisdozen, archiefdozen, postdozen, dozen met speciale afmetingen, enz.

Bel ons voor professioneel advies inzake kartonnen dozen voor flessen op het nummer:
012 260 260.

20 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie