012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
10
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Personaliseer uw tape
in 4 eenvoudige stappen

tegen een onklopbare prijs!*

1
Tape

Selecteeruw tape

2
CustomizedTape

Personaliseeruw tape

3
Box

Bekijkuw creatie in 3d

4
Delivery

Bevestiguw besteling

Gratis afroller vanaf
5 VE

Gratis cliché vanaf
7 VE

Tot -50% vanaf
10 VE

Kies met Rajaprint voor de snelste en eenvoudigste manier om zelf een bedrukte tape te maken (Enkel beschikbaar voor desktop). Met bedrukte tape brengt u eenvoudig een gepersonaliseerde boodschap tot bij elke klant. Het vormt zo uw springplank naar meer merkbekendheid en klantbetrokkenheid. Experimenteer nu met uw logo, een tijdelijke promotie of een leuk en origineel bericht.


In slechts 4 stappen stelt u uw eigen bedrukte tape samen. Begin met het selecteren van het materiaal (zoals PP, PVC, papier, enz.) en kies vervolgens de afmetingen en de kleur van uw tape. Wordt het subtiel transparant, klassiek bruin of stijlvol wit? Aan u de keuze! Personaliseer daarna uw bedrukte tape met bijvoorbeeld uw logo of een persoonlijke tekst. U kunt dit alles zelfs combineren met enkele veelgebruikte symbolen voor verpakkingen. Zo bent u zeker dat uw pakjes correct worden behandeld en opgeslagen. Dankzij de 3D-knop bekijkt u het eindresultaat langs alle kanten, zelfs gekleefd op een doos.


Bent u tevreden met het ontwerp van uw bedrukte tape? Bevestig dan eenvoudig uw online bestelling. De levertijd wordt (definitief) bevestigd na akkoord van de proefdruk.


*: niet inbegrepen in onze prijzen: negatieve of diapositieven bedrukking. Voor nieuwe clichés vragen we een gevectoriseerd bestand aan te leveren. Voor niet-gevectoriseerde bestanden, prijs op aanvraag.