012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Foliemachines

Verpak uw producten, dozen en pallets in rekfolie of krimpfolie

Onder foliemachines vindt u bij RAJA 3 soorten apparaten: wikkelmachines om gestapelde pallets extra te verstevigen met rekfolie, thermolasapparaten om producten in beschermende krimpfolie te verpakken en een krimppistool om krimpfoliehoezen rond verpakkingen en pallets aan te brengen.

Rekfolie en krimpfolie bieden extra bescherming

Met een wikkelmachine of palletwikkelaar wordt het omwikkelen van pallets met rekfolie kinderspel. Gebruik de juiste rekfolie in combinatie met een wikkelmachine en de klus is zo geklaard. Zelfs dagelijks grote hoeveelheden pallets omwikkelen met rekfolie vormt geen enkel probleem.

Met een thermolasaparaat maakt u plastic verpakkingen op maat van uw producten. Thermolasapparaten werken met krimpfolie op rol die rond uw goederen wordt gekrompen door hem te verwarmen. Een krimppistool voor krimpfolie doet eigenlijk hetzelfde. Door de krimpfolie te verwarmen gaat die nauw rond uw goederen of pallets aansluiten en vormt als het ware een ondoordringbare laag die extra bescherming biedt.

Foliemachines en andere verpakkingssystemen

Naast machines voor het verwerken van rekfolie en krimpfolie biedt RAJA ook nog andere verpakkingssystemen aan, zoals: machines voor opvuling en bescherming, etiketteermachines en sluit- en omsnoeringsmachines.

Bel ons voor professioneel advies inzake foliemachines op het nummer: 012 260 260

33 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie