012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
10
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Antistatische verpakkingen

> RAJA Blog: Alle feiten en weetjes over antistatische of ESD-verpakkingen.

Antistatische verpakkingen voorkomen schade aan gevoelige elektronische producten door statische elektriciteit. Ze functioneren als een kooi van Faraday rond elektronische producten en neutraliseren elektrostatische ladingen. Daarom is het altijd aan te raden elektronica te verpakken en te verzenden in een antistatische verpakking.

Een ruime keuze aan antistatische verpakkingen

Via de RAJA webshop bestelt u eenvoudig en snel de volgende antistatische verpakkingen: antistatische luchtkussenfolie op rol of antistatische luchtkussenzakjes, antistatische metaalzakjes met of zonder zipsluiting, antistatische plastic zakjes en antistatische dozen.

Alle antistatische verpakkingen worden uit voorraad geleverd binnen 24 uur in de hele Benelux. Zo bent u er altijd zeker van dat u snel over de juiste antistatische verpakkingen kan beschikken voor de verzending of het transport van uw elektronische producten.

Antistatische verpakkingen en andere plastic zakken

RAJA levert naast speciale antistatische verpakkingen ook nog heel wat andere plastic zakken en plastic verpakkingen voor allerhande producten. Denk bijvoorbeeld maar aan plastic zakken en plastic draagtassen voor gebruik in winkels, aan vuilniszakken, buisfolie en thermolasapparaten om zelf plastic zakken te maken, aan grote plastic beschermhoezen voor meubels en matrassen en aan plastic flessen, bidons en bokalen met een stevig schroefdeksel. De meest uiteenlopende goederen en producten kan u verpakken in een plastic zak of speciale plastic verpakking.

Bel ons voor professioneel advies inzake antistatische verpakkingen op het nummer: 012 260 260.

10 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie