Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
17
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Buisfolie

Maak met buisfolie en een sealmachine plastic zakken op maat

Vindt u in ons standaardaanbod niet de gepaste plastic zakken voor uw producten? Maak dan gewoon plastic zakken op maat met een rol buisfolie en een sealmachine. Buisfolie vormt ook een handige verpakking voor producten die steeds van afmetingen wisselen. Dan hoeft u niet op voorhand bepaalde formaten plastic zakken in stock te nemen en maakt u zakken van verschillende afmetingen eenvoudig zelf. U maakt ze op het moment dat u de plastic zakken nodig heeft. Gebruikt u dikke buisfolie dan is die ook geschikt voor het verpakken van zware producten of goederen met een onregelmatige vorm en scherpe kanten.

Buisfolie voor uw sealmachine

RAJA biedt niet enkel rollen buisfolie en sealmachines aan. In onze webshop vindt u eveneens luchtkussenfolie, noppenfolie, krimpfolie en krimpmachines. Maar ook antistatische plastic zakjes en folie voor het veilig verpakken van gevoelige elektronische producten. Of allerhande soorten en formaten plastic zakken voor grote en kleine, zware of lichte goederen.

Bestel buisfolie en sealmachines via de webshop

Wil u meteen aan de slag om zelf plastic zakken te maken op maat van uw producten? Bekijk dan ons aanbod buisfolie en ontdek ook ons ruim assortiment sealmachines, voor de perfect passende plastic verpakkingen. Alles wat u nodig heeft is in voorraad en leverbaar binnen 24 uur.

Bel ons voor professioneel advies inzake buisfolie en sealmachines op het nummer: 012 260 260.

14 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie