012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5

Klantbeoordelingen

3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Opslag en magazijn

Rust uw magazijn uit met de beste materialen en benodigdheden

Een vlot draaiende logistieke afdeling en een goed georganiseerd magazijn zijn erg belangrijk voor elk bedrijf. Als u beschikt over de juiste magazijnuitrusting en professionele gereedschappen dan bent u al een hele stap voorwaarts. Daarom biedt RAJA een uitgebreid assortiment magazijnbenodigdheden, zoals: magazijnbakken, stapelbakken, kratten, koerierbakken, magazijnrekken, steekwagentjes, pallethefwagens, inpaktafels, snijstandaarden … Kortom alles wat u nodig heeft om uw magazijn op een professionele manier uit te rusten.

Alle materialen voor uw magazijn vindt u bij RAJA

Rekken om goederen in op te slaan, magazijnbakken om producten in te stockeren, rollend materiaal om dozen en verpakkingen te vervoeren, volledig uitgeruste inpakstations … u vindt het allemaal op de RAJA webshop.

Maar ook scharen, cutters, breekmessen, werkhandschoenen, rolwagens, industriële weegschalen en spanbanden kan u eenvoudig bij ons bestellen.

Daarnaast bieden we ook machines en verpakkingssystemen of rekfolie en pallets waarmee u al uw goederen kan verpakken voor opslag in uw magazijn.

Bestel uw magazijnuitrusting eenvoudig online

Optimaliseer de werking van uw magazijn of logistieke afdeling met de professionele uitrusting van RAJA. En laat ook uw aankoopproces van deze materialen vlotter verlopen. Bestel ze online via onze gebruiksvriendelijke webshop. Uw bestellingen worden binnen de 24 u geleverd in de hele Benelux.

Bel ons voor professioneel advies inzake magazijnuitrusting en magazijnbenodigdheden op het nummer:
012 260 260.

303 producten