Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Breekmessen en cutters

Dozen openen, folie snijden … het gaat zoveel makkelijker met een scherp breekmes

Breekmessen en cutters zijn onmisbaar in elk magazijn. Ze worden gebruikt om kartonnen dozen te openen en om allerhande verpakkingsmaterialen te snijden. U vindt hieronder een uitgebreid aanbod breekmessen die voldoen aan de belangrijkste noden in uw magazijn.

Breekmessen: altijd een scherp lemmet bij de hand!

Breekmessen bieden het grote voordeel dat u altijd een scherp mes bij de hand hebt. Wordt het mes na verloop van tijd wat bot, dan breekt u de punt er gewoon van af en kunt u weer verder gaan met een nieuw vlijmscherp lemmet. Hoe langer uw lemmet, hoe vaker u dit proces kan herhalen. De cutter van Stanley beschikt echter over een lemmet in één geheel, zonder mogelijkheid om het verder af te breken. Het lemmet is daardoor steviger en beter beschikt voor het robuustere snijwerk.

De juiste magazijnuitrusting is het halve werk

Breekmessen horen bij de persoonlijke uitrusting van uw magazijniers of logistieke medewerkers. Ze maken voor hen het werken veiliger en makkelijker. Maar uiteraard is de algemene uitrusting en inrichting van uw magazijn van doorslaggevend belang. Daarom kan u bij RAJA ook terecht voor magazijnrekken, magazijnbakken en rollend materiaal voor het transport van uw producten en goederen.

Bel ons voor professioneel advies over breekmessen voor uw magazijn op het nummer 012 260 260.

5 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie