012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
14
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Magazijnbakken en magazijndozen

Sorteer alles netjes in magazijnbakken, stapelbakken en kratten

Richt uw magazijn op een overzichtelijke manier in met magazijnbakken en magazijndozen. Op de RAJA webshop vindt u heel veel verschillende magazijnbakken van alle formaten en vervaardigd uit karton, Akylux en sterke kunststof.

Rust uw magazijn uit met magazijnbakken en magazijndozen

Magazijnbakken bestaan in alle mogelijke formaten en modellen. Ze zijn bijzonder geschikt voor het stockeren en sorteren van producten, losse onderdelen, enz. Aan de voorzijde hebben ze een verlaagde grijpopening. Die laat toe makkelijk in de magazijnbak producten te nemen.

Magazijndozen zijn meestal gemaakt uit sterke kunststof. Vaak kunnen ze met een deksel worden afgesloten. Dat is erg handig want het beschermt uw goederen tijdens stockage of transport.

Organiseer uw magazijn op een efficiënte manier met magazijnbakken

Wacht niet langer en bestel online magazijnbakken en magazijndozen. En goed georganiseerd magazijn werkt efficiënter waardoor u heel wat tijd zal besparen.

Bekijk meteen op onze webshop ook alle andere materialen die wij aanbieden voor magazijninrichting: rollend materiaal zoals pallethefwagens, plateauwagens en steekwagentjes, magazijnbenodigdheden zoals handschoenen, scharen, breekmessen, weegschalen en spanbanden, en alles voor magazijninrichting zoals magazijnrekken, inpaktafels, magazijnstoelen, trapjes en ladders.

Bel ons voor professioneel advies inzake magazijnbakken en magazijndozen op het nummer: 012 260 260

72 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie