012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
6
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Droogmiddel en corrosiewerend materiaal

Bescherm uw producten tegen vocht met zakjes droogmiddel

Vochtschade aan uw producten vermijden is heel eenvoudig. Voeg aan uw verpakkingen een zakje droogmiddel toe met water-absorberende silicagel. Eén microzakje droogmiddel slorpt tot 600 g water op, houdt de vochtigheidsgraad binnen de verpakking laag en voorkomt condensvorming.

Voorkom roestvorming met corrosiewerende verpakkingsmaterialen

Metalen voorwerpen, producten en onderdelen kan u best verpakken in een corrosiewerende verpakking. Roestwerend papier met een VCI behandeling, versterkt bitumenpapier of kraftpapier met een parrafinelaag helpen roestvorming te voorkomen. Corrosiegevoelige producten worden efficiënt beschermd tegen oxidatie.

Voeg een vochtverklikker toe aan uw verpakkingen

Een vochtverklikker is een kartonnen kaartje met daarop een aantal schijfjes die verkleuren naargelang de vochtigheidgraad. Stop een vochtverklikker in elke verpakking die op transport of in stockage gaat. Bij het uitpakken van uw producten kan u controleren of ze aan vocht hebben blootgestaan. Dan kan u de nodige maatregelen nemen alvorens u het product in gebruik neemt.

Bel ons voor professioneel advies inzake droogmiddel, corrosiewerende verpakkingen en vochtverklikkers op het nummer: 012 260 260

6 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie