Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
17
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Corrosiewerend materiaal

Vermijd roestvorming met corrosiewerend papier

Producten en onderdelen in metaal zijn tijdens transport of stockage vaak erg gevoelig voor roestvorming. U kan ze hiertegen afdoende beschermen door ze te verpakken in corrosiewerend papier. Zo voorkomt u oxidatie en beschadiging van uw metalen goederen.

Ruime keuze aan corrosiewerend inpakpapier

RAJA biedt u verschillende soorten inpakpapier dat uw goederen tegen corrosie beschermt. Versterkt bitumenpapier is uiterst geschikt als voering voor kartonnen en houten exportkisten, oververpakkingen en waterdichte verpakkingen. Het bestaat uit twee vellen interkraftpapier van 180gr/m² die aan elkaar gekleefd worden met een laagje bitumen en versterkt worden door een polyester rooster. Op die manier wordt versterkt bitumenpapier ondoordringbaar, waterdicht en oersterk.

Kraftpapier met een paraffinelaag aan de beide zijden vormt een buffer tegen vet. Het ondoordringbare kraftpapier beschermt ook tegen corrosie en is ideaal voor het verpakken van producten uit de metallurgie en de auto-industrie.

Roestwerend papier VCI is behandeld met anticorrosief VCI. Het biedt een prima bescherming van uw metaalproducten tegen roest en oxydatie. VCI betekent “Volatile Corrosion Inhibitor”, wat zoveel wil zeggen als corrosieremmer of corrosiewerende remmer.

Bestel corrosiewerende verpakkingen online

Deze speciale corrosiewerende inpakpapieren kan u snel en eenvoudig bestellen via de RAJA webshop. U vindt hier ook nog andere vochtwerende verpakkingsmaterialen zoals zakjes droogmiddel en vochtverklikkers.

Bel ons voor professioneel advies inzake corrosiewerend inpakpapier op het nummer: 012 260 260

4 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie