Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
17
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Beschermende enveloppen

Verzend delicate producten in een beschermende envelop

Voor de verzending van kleine en kwetsbare producten gebruikt u het best beschermende enveloppen. Die zijn aan de binnenzijde bekleed met schokwerende luchtkussenfolie of zachte schuimfolie. Schokken kunnen uw goederen niet beschadigen en delicate oppervlakken blijven vrij van krassen. Stuur geschenken, monsters, stalen, catalogi enz. op in een beschermende envelop, dan bent u zeker dat ze onbeschadigd hun bestemming bereiken.

Een ruime keuze aan beschermende enveloppen

Via de RAJA webshop kan u kiezen uit heel wat verschillende soorten beschermende enveloppen. Er zijn witte of bruine luchtkussenenveloppen en ook plastic luchtkussenenveloppen in felle metaalkleuren. Maar ook Arofol luchtkussenenveloppen met of zonder venster, en witte of bruine Airkraft bag-in-bag-enveloppen. De zachte en soepele luchtkussenfolie aan de binnenzijde van deze enveloppen vangt schokken perfect op.

Verder zijn er ook schuimenveloppen in diverse formaten, sterke monsterzakken, Jiffy-enveloppen en gewatteerde zakenveloppen. Allemaal hebben ze tot doel uw producten maximaal te beschermen tijdens de postbedeling.

Bestel beschermende enveloppen online

Niets is eenvoudiger en sneller dan uw beschermende enveloppen te bestellen via de RAJA webshop. Kies het soort beschermende enveloppen dat u nodig heeft, de gewenste hoeveelheid en plaats u bestelling in een oogwenk. Alle soorten beschermende enveloppen die RAJA aanbiedt zijn steeds in voorraad. Dit stelt ons in staat om binnen 24 u uw bestelling van beschermende enveloppen te leveren in de hele Benelux.

Bel ons voor professioneel advies inzake beschermende enveloppen op het nummer: 012 260 260.

14 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie