• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Kartonnen dozen  ( 29 producten )

Kartonnen dozen beschermen uw producten

Om het even welk product u moet verpakken voor stockage of transport, bij Rajapack vindt u altijd de juiste kartonnen doos. Kartonnen dozen in enkelgolfkarton zijn het best geschikt voor lichtere en minder breekbare producten. Naargelang het gewicht van uw goederen toeneemt, opteert u het best voor kartonnen dozen in dubbelgolfkarton of in driedubbelgolfkarton. Kartonnen dozen zijn bij Rajapack beschikbaar in een groot aantal formaten, soorten en vormen.

Een aangepaste kartonnen doos voor elk product en elke toepassing

Voor elk product is er een ideale kartonnen doos. Naast standaard kartonnen dozen zijn er ook dozen met speciale afmetingen, voor langwerpige, platte, ronde of kubusvormige producten. Of dozen speciaal voor het verpakken van drukwerk, flessen, gevaarlijke producten, enz. Verhuisdozen, archiefdozen en postdozen vormen dan weer een categorie apart.

Vindt u toch niet de ideale kartonnen doos in ons aanbod, dan maakt Rajapack uw dozen gewoon op maat. Volledig volgens uw eigen wensen en noden. Of u laat uw kartonnen dozen personaliseren door ze te bedrukken met uw logo, firmanaam, merk, slogan of publiciteit. Zo beschikt u over unieke kartonnen dozen.

Rajapack levert al uw kartonnen dozen binnen 24 u

Rajapack heeft steeds meer dan 1200 verschillende formaten kartonnen dozen in voorraad. Hierin vindt u ongetwijfeld de kartonnen doos die geschikt is voor uw toepassingen. Al deze kartonnen dozen leveren wij binnen 24 u in de hele Benelux. Bestel ze eenvoudig en snel via onze webshop.

Bel ons voor professioneel advies inzake kartonnen dozen, op het nummer: 012 260 260.

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm:

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
Type golf
Recycleerbaar
Formaat
29 producten Filters verwijderen
Lijst Raster