Krimpfolie voor palletten

››  7 producten

Krimpfolie beschermt uw goederen en gestapelde pallets

Verpak gestapelde pallets met krimpfolie of met een krimpfoliehoes en bescherm zo uw goederen tegen vocht, vuil en stof. Met een krimppistool brengt u de krimpfolie makkelijk aan rond een gestapelde pallet. De sterke en waterdichte krimpfolie is bestand tegen scheuren en perforaties.

Krimpfolie sluit perfect rond uw producten aan

Door de krimpfolie te verwarmen met een krimppistool gaat deze opspannen rond uw vracht en zo een beschermende laag rond uw goederen vormen. Het speelt geen rol of uw producten een regelmatige of grillige vorm hebben. De krimpfolie sluit altijd perfect rond uw producten aan.

U kan hiervoor gebruik maken van krimpfolie op rol of van krimpfoliehoezen. Beiden zijn even efficiënt om uw goederen langdurig te beschermen tijdens transport of stockage. Omdat krimpfolie transparant is blijven uw producten ook altijd goed zichtbaar. Dit is handig voor de identificatie en sortering van uw gestapelde pallets.

Bestel krimpfolie, krimpfoliehoezen en pallets online

Via de Rajapack webshop bestelt u al het nodige voor de palletisering van uw producten. Naast krimpfolie en krimpfoliehoezen vindt u hier natuurlijk ook pallets, rekfolie, krimpfoliegereedschap, omsnoeringsbanden en omsnoeringsmachines, enz.

Bel ons voor professioneel advies inzake krimpfolie voor pallets, op het nummer: 012 260 260
Transparante rekfolie
 

Kleur

  •  (18)

Materiaal

  •  (6)
  •  (12)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Gasfleswagen
1 referentie

235,00 € Excl. BTW
Krimpfoliehoes, per stuk, 120 micron
6 referenties

Vanaf 3,35 € Excl. BTW
Krimpfoliehoes op rol, 120 micron
2 referenties

Vanaf 305,00 € Excl. BTW
1