012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
6
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Accessoires voor palletisering

Bescherm uw palletten met een uitgebreid aanbod toebehoren

RAJA biedt al het nodige voor de palletisering van uw goederen voor transport of stockage. Via onze webshop bestelt u eenvoudig palletten in kunststof, karton, houtvezel of houten. Bovendien hebben wij een ruim gamma aan toebehoren voor palletisering: hoekbeschermers en hoekprofielen die de randen van uw verpakkingen beschermen, tussenbladen om gestapelde pallets te stabiliseren, rekfolie om uw palletten in te wikkelen, palletopzetranden, spanbanden en afdekvellen op rol om uw gestapelde pallets nog beter te beschermen.

Palletten, rekfolie en omsnoeringsband

Stevige en stabiele palletten zorgen voor een veilig transport. Wikkel daarom alle gestapelde palletten in sterke rekfolie of gebruik een omsnoeringsmachine om ze met omsnoeringsband te omsnoeren. Dit voorkomt dat de gestapelde lading tijdens het transport kan verschuiven en dat uw goederen beschadigd raken. Rekfolie beschermt bovendien uw vracht tegen stof, vuil en vocht.

Ontdek in onze blog de beste manier om uw pallets veilig te verzenden

Bestel uw toebehoren voor palletten

Toebehoren voor palletisering kan u net zoals alle andere verpakkingsmaterialen eenvoudig bestellen via de RAJA webshop. Alles wordt steeds geleverd uit voorraad. Daarom garandeert RAJA een levering binnen 24 u in de hele Benelux.

Bel ons voor professioneel advies inzake palletten en toebehoren voor palletisering, op het nummer: 012 260 260

50 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie