spinner
Van 8.30 u tot 17.30 u
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Tevreden of geld terug
0
1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149 + gebruik actiecode NEW10 (10% korting en welkomstgeschenk)
spinner
Uw winkelwagen is leeg

Palletopzetranden

Palletopzetranden om het stockeren nog makkelijker te laten verlopen

Volumineuze en zware goederen zijn vaak moeilijk te vervoeren. Wanneer u ze echter op een pallet plaats kan u ze eenvoudig van een stevige omkasting voorzien met behulp van palletopzetranden. Sluit ze ten slotte af met een palletdeksel om ze klaar te maken voor verzending.

Hoe gebruikt u een palletopzetrand?

Starten doet u met een standaard pallet. Hierop plaatst u (een deel) van uw lading. Vervolgens voorziet u de pallet van een eerste palletrand. Naargelang de omvang en hoogte van uw lading kunt u naar wens meerdere palletopzetranden boven op elkaar plaatsen. Let er echter op dat de totale omvang van de pallet nooit té groot wordt. Uw pallet moet te allen tijde blijven voldoen aan de vooropgestelde buitenafmetingen voor export en verzending.

Voor ieder wat wils

Palletopzetranden zijn beschikbaar in verschillende soorten materialen. De lichtste oplossing vindt u bij palletopzetranden in karton. Ze zijn volledig recycleerbaar, net zoals een kartonnen doos. Dit soort opzetranden is tot 65% lichter dan houten opzetranden. U bespaart daardoor aanzienlijk op uw transportkosten.

Moet u een kist opbouwen die ook geschikt is voor export, dan opteert u het best voor een houten palletopzetrand. De houten palletopzetranden van RAJA voldoen aan de ISPM15-norm. Ze beantwoorden met andere woorden aan de strengste voorwaarden voor verzending naar landen buiten de EU.

De laatste variant waaruit u kan kiezen, is de multiplex palletopzetrand. Multiplex opzetranden wegen tot 30% minder dan houten opzetranden. Dit helpt om het gewicht van uw transporten en uw transportkosten laag te houden.

Vragen? Contacteer dan vrijblijvend de verpakkingsspecialisten van RAJA. Ze overlopen met u alle mogelijkheden, in functie van uw goederen. Bekijk hieronder het volledige aanbod palletopzetranden van RAJA.

5 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie
Tot- 30 % Tijdelijk uit voorraad
Deksel of bodem voor pallets en omdozen, enkelgolfkarton
Deksel of bodem voor pallets en omdozen, enkelgolfkarton
3 referenties
Vanaf  2,09 €Excl. BTW
Tot- 15 % Tijdelijk uit voorraad
Palletopzetrand in hout
Palletopzetrand in hout
3 referenties
Vanaf  22,35 €Excl. BTW
Tot- 15 % Tijdelijk uit voorraad
Deksel voor palletopzetranden
Deksel voor palletopzetranden
3 referenties
Vanaf  19,80 €Excl. BTW
Tot- 20 % Tijdelijk uit voorraad
KAYPAL Kartonnen palletopzetrand
KAYPAL Kartonnen palletopzetrand
3 referenties
Vanaf  5,69 €Excl. BTW
Tot- 15 % Tijdelijk uit voorraad
Palletopzetrand in multiplex
Palletopzetrand in multiplex
2 referenties
Vanaf  76,95 €Excl. BTW