Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
15
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Tape, omsnoering en lijm

Sluit zakken, dozen en verpakkingen snel af met tape, lijm, touw, elastieken of binders.

Een goede sluiting voor uw verpakkingen is even belangrijk dan de verpakking zelf. Ze zorgt er voor dat uw producten tijdens transport, stockage of verzending niet uit hun verpakking kunnen vallen. Een stevig gesloten verpakking helpt ook diefstal te voorkomen. De RAJA webshop biedt voor elk soort verpakking de juiste sluiting: tape, lijm, touw, binders, nietjes en omsnoeringsbanden. Zo bent u er zeker van dat uw verpakkingen altijd goed gesloten blijven en uw goederen optimaal beschermen.

Snel verpakkingen sluiten met tape, omsnoeringsband of lijm

Kartonnen dozen kan u op veel verschillende manieren sluiten. Met tape bijvoorbeeld, gemaakt uit PVC, polypropyleen of kraftpapier. Maar ook met stevige nietjes en een industriële nietmachine. Of door ze te omsnoeren met uiterst sterke omsnoeringsband en een omsnoeringsmachine.

Voor het sluiten van plastic zakken gebruikt u dan weer best tape, sterke en veelzijdige binders of touw. Lijm en elastieken komen uiteraard altijd van pas om verpakkingen dicht te kleven of te sluiten.

Kleefband, nietjes, lijm en omsnoeringsband geleverd in 24 u

In ons assortiment vindt u meer dan 50 verschillende soorten kleefband en tape, omsnoeringsbanden en omsnoeringsmachines, lijm, kabelbinders, verpakkingstouw, tapedispensers en pistoolafrollers, enz. Al deze materialen zijn steeds op voorraad en worden binnen 24 uur geleverd. Dit geldt ook voor alle verpakkingen die RAJA aanbiedt: kartonnen dozen, plastic zakken, opvulmateriaal, magazijnuitrusting, geschenkverpakkingen, plastic en papieren draagtassen …

Bel ons voor advies over tape, kleefband, lijm en omsnoering op 012 260 260.

440 producten