• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Plastic zakken  ( 67 producten )

Verpak allerlei soorten producten in plastic zakken

Plastic zakken zijn een ideale verpakking voor sterk uiteenlopende producten. Bij Rajapack vindt u een enorme keuze aan formaten en soorten plastic zakken. Plastic zakken met zijvouwen voor extra veel volume. Gripzakjes met een handige en herbruikbare sluiting. Gewone plastic zakken van groot tot klein. Plastic zakken die u snel dichtkleeft met een zelfklevende sluiting. Beschermende plastic zakjes in luchtkussenfolie of schuimfolie. Isothermische zakjes die beschermen tegen te hoge temperaturen. En zelfs corrosiewerende plastic zakken om roestvorming te helpen voorkomen.

Standaard plastic zakken of plastic zakken op maat?

Vindt u toch niet de ideale plastic zak in ons assortiment, dan maakt u met een rol buisfolie en een thermolasapparaat eenvoudig uw plastic zakken op maat. Zo bent u er zeker van dat ze altijd perfect passen voor uw producten. Of uw krimpt hele sterke krimpfolie rondom uw goederen om ze te beschermen tegen vocht en vuil. Krimpfolie vormt als het ware een tweede huid rond een product en is uiterst bestand tegen perforaties en scheuren.

Bestel plastic zakken via onze webshop

Heeft u snel plastic zakken nodig, dan biedt de Rajapack webshop de ideale oplossing. Bestel plastic zakken vandaag online, en ze worden morgen al bij u geleverd. Dit geldt trouwens voor alle verpakkingen en verpakkingsmaterialen die wij aanbieden. Alle plastic zakken zijn steeds uit voorraad leverbaar binnen 24 uur in de hele Benelux.

Bel ons voor professioneel advies inzake plastic zakken op het nummer: 012 260 260.

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm:

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
Materiaal
67 producten Filters verwijderen
Lijst Raster