Schuimbescherming

››  6 producten

Voorkom met zachte schuimfolie krassen op kwetsbare producten

Goederen met een delicaat oppervlak dat makkelijk krast, verpakt u best in zachte en beschermende schuimfolie. Soepele en veerkrachtige schuimfolie voorkomt niet enkel krassen maar zorgt er ook voor dat samen verpakte producten niet tegen elkaar kunnen schuren.

Schuimfolie op rol, in vellen en in zakjes

Schuimfolie is beschikbaar op rollen van 60 tot 155 cm breed en met of zonder afscheurperforatie. Daarnaast zijn er ook lossen vellen schuimfolie in 4 formaten en schuimfoliezakjes, handig om kleinere producten snel te verpakken. Vellen schuimfolie kunnen makkelijk tussen producten gelegd worden die op elkaar worden gestapeld.

Schuimfolie en andere beschermende verpakkingsmaterialen

Op de Rajapack webshop vindt u naast schuimfolie nog heel wat andere verpakkingsmaterialen om uw goederen te beschermen. Luchtkussenfolie voorkomt beschadiging door schokken en stoten. Met sterk inpakpapier en golfkarton maakt u stevige pakketten die tegen een stootje kunnen tijdens het transport of de verzending. En met allerlei soorten opvulmateriaal vult u snel de lege ruimte rondom uw producten op in hun verpakking. Dit en nog vele andere verpakkingen en verpakkingsmaterialen worden steeds uit voorraad geleverd binnen 24 uur in de hele Benelux.

Bel ons voor professioneel advies inzake schuimfolie op rol, in vellen of in zakjes op het nummer: 012 260 260
Flo-pak super green
 

Zoekresultaten filteren

  •  (332)
  •  (35)
  •  (16)
  •  (19)

Kleur

  •  (20)
  •  (11)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Schuimzakje met zelfklevende sluiting
4 referenties

Vanaf 36,10 € Excl. BTW
Schuimvel van polyethyleen
4 referenties

Vanaf 27,00 € Excl. BTW
Schuimfolie op rol Rajamousse
13 referenties

Vanaf 46,75 € Excl. BTW
Schuimzakje van polyethyleen
11 referenties

Vanaf 27,95 € Excl. BTW
1