Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
15
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Enveloppen, kokers

Gebruik voor uw briefwisseling enveloppen in papier, karton of plastic

Voor uw dagelijkse briefwisseling, voor het verzenden van omvangrijke documenten en voor levering van kleinere producten via de post vindt u bij RAJA een ruime keuze aan gewone en beschermende enveloppen. Enveloppen voor gebruik op kantoor zijn er in de klassieke formaten, met of zonder venster. Sterke kartonnen enveloppen zijn ideaal voor zwaardere en belangrijke documenten. Ze voorkomen dat hun inhoud gevouwen of beschadigd raakt tijdens de postbedeling. Transparante of fel gekleurde plastic enveloppen zorgen er voor dat uw zendingen extra aandacht trekken.

Verzendzakken en enveloppen voor elke verzending

Mailings met mooie en opvallende catalogi of brochures kan u best versturen in een transparante plastic envelop. De documenten blijven altijd zichtbaar en vallen goed op. Beschermende enveloppen zijn ideaal voor webshops en online verkoop. Ze zijn aan de binnenzijde gevuld met zachte en schokwerende luchtkussenfolie of schuimfolie en beschermen uw producten tijdens de verzending tegen schokken.

Verder kan u nog kiezen uit verzendzakken met zijvouwen voor extra ruimte en gemakkelijk te vullen, witte of bruine enveloppen, gewatteerde enveloppen, bordrugenveloppen, enveloppen in kraftpapier, lange en vierkant enveloppen, enveloppen met zelfklevende sluiting, gewatteerde enveloppen, kantoorenveloppen…

Verzendkokers en andere postverpakkingen

Volstaan enveloppen niet voor uw verzendingen? Kijk dan even bij de vele postverpakkingen, postdozen en verzendkokers die wij eveneens aanbieden. Ronde, vierkante of driehoekige kokers zijn ideaal voor het verpakken en verzenden van opgerolde documenten en affiches.

Bel ons voor professioneel advies inzake enveloppen en kokers, op het nummer: 012 260 260.

109 producten