• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Persoonlijke bescherming  ( 63 producten )

Bescherm uw personeel met stofmaskers en handschoenen

De veiligheid en gezondheid van uw werknemers gaat boven alles. U biedt hen extra bescherming met stofmaskers en handschoenen, aangepast aan elk werk. Hiermee voorkomt u ongevallen en afwezigheid van personeel wegens ziekte.

Zorg voor bescherming en hygiëne in uw bedrijf

Voor wie vaak in een stoffige of vervuilde omgeving moet werken is een goed stofmasker zeker noodzakelijk. Ook wanneer u bedrijfslokalen aan een grondige poets- of opknapbeurt onderwerpt bewijst een stofmasker zijn diensten.

Handen en vingers lopen tijdens het werk vaker risico’s dan we denken. En dit niet alleen bij zwaarder werk in uw magazijn of werkplaats bijvoorbeeld, maar ook tijdens het schoonmaken, verpakken van producten, openen van verpakkingen, monteren en assembleren van goederen, enz. Daarom vindt u bij Rajapack een ruime keuze aan beschermende handschoenen, aangepast aan elk soort werk.

Producten voor bescherming en onderhoud

Stofmaskers en handschoenen dienen voor de onmiddellijke bescherming van uw personeel. Een propere en ordelijke werkomgeving dragen hiertoe natuurlijk ook bij. Op de Rajapack webshop vindt u dus ook de nodige reinigings- en onderhoudsproducten en vuilniszakken om uw bedrijf netjes te houden.

Bel ons voor professioneel advies inzake werkhandschoenen en stofmaskers op het nummer: 012 260 260

Meer dan 350 nieuwe producten!
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur