Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Papieren bescherming

Verpak uw producten in beschermend inpakpapier, zijdepapier of golfkarton

Een beschermende verpakking in papier of golfkarton is milieuvriendelijk en zeer doeltreffend. Met sterk inpakpapier maakt u probleemloos mooie en stevige pakketten. Zacht zijdepapier is ideaal voor het beschermen van delicate en kwetsbare producten. Golfkarton vangt perfect schokken op en zorgt voor een veilig transport of verzending van uw goederen.

Voordelige verpakkingen in papier

Wit of bruin inpakpapier is verkrijgbaar zowel op rol als in vellen. Zijdepapier bestaat in wit, maar ook in diverse felle en opvallende kleuren. Rollen golfkarton zijn voorradig in verschillende breedten. Elastisch crêpepapier is ideaal om producten mee te omwikkelen en te beschermen tegen krassen.

Beschermende verpakkingen in papier en karton

Inpakpapier, zijdepapier en golfkarton vormen slechts een fractie van alle beschermende verpakkingsmaterialen die u bij RAJA vindt. Papieren bufferkussens zijn ideaal als opvulmateriaal rondom uw producten in hun verpakking of doos. Ze houden uw goederen netjes op hun plaats en beschermen tegen schokken en stoten. Kartonnen moffen zijn zeer elastisch en passen prefect rond elk cilindervormig voorwerp, zoals flessen bijvoorbeeld. Ze voorkomen dat deze in hun verpakking tegen elkaar kunnen schuren en zo beschadigd zouden raken. Ook beschermende profielen, hoeken en randen zijn verkrijgbaar in uiterst sterk en schokwerend karton.

Bel ons voor professioneel advies over papieren bescherming en opvulmateriaal op het nummer 012 260 260.

16 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie