012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
10
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Pakpapier

Verpak uw producten in milieuvriendelijk pakpapier

Pakpapier is recycleerbaar en dus milieuvriendelijk. Bovendien zijn pakpapier en ander papieren opvulmateriaal uiterst doeltreffend als het op bescherming van uw goederen aan komt. Ook uw verpakkingsbudget wordt ontzien door deze voordelige papieren verpakkingen.

Snel en efficiënt verpakken dankzij pakpapier

Bruin of wit pakpapier op rol is verkrijgbaar in diverse breedten en dikten voor het maken van kleine of grote, lichte of zware pakketten. Met een rol elastisch crêpepapier kan u makkelijk allerlei producten omwikkelen, zoals poten van tafels of stoelen, buizen, profielen, lampen, enz. Het crêpepapier sluit nauw aan rond uw product en voorkomt krassen en deukjes.

Zijdepapier is erg zacht en geschikt om goederen met een delicaat oppervlak te beschermen. Zijdepapier is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan dus ook gebruikt worden in geschenkverpakkingen. Papieren opvulmateriaal Sizzle pack tenslotte vult makkelijk elke lege ruimte in een verpakking of doos op.

Beschermende verpakkingsmaterialen

Naast papieren verpakkingen vindt u in het RAJA assortiment ook nog heel wat andere beschermende verpakkingsmaterialen. Schuimfolie op rol of in vellen bijvoorbeeld, voorkomt krassen op kwetsbare producten. Opvulmateriaal in schuim, papier, houtwol of onder de vorm van luchtkussens, houdt uw goederen netjes op hun plaats in hun verpakking of doos. En schokwerende luchtkussenfolie is bijzonder handig om goederen mee te omwikkelen.

Bel ons voor professioneel advies over pakpapier, zijdepapier en crêpepapier op het nummer: 012 260 260

16 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie