• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,6/5
    Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Golfkarton

(2 producten)

Bescherm producten veilig verpakt in soepel golfkarton

Golfkarton op rol is erg soepel en schokwerend. Het laat zich makkelijk rond producten wikkelen of als beschermende laag tussen producten aanbrengen. Zo kan u met golfkarton kwetsbare en breekbare goederen efficiënt beschermen tegen beschadigingen door schokken of stoten.

Voordelig en schokwerend golfkarton

Bij Rajapack vindt u golfkarton op rol in twee varianten: voordelig golfkarton gemaakt uit 100% gerecycleerd papier en beschikbaar in 9 verschillende breedten en uiterst soepel Onduwell golfkarton. Dit golfkarton vouwt makkelijk in beide richtingen waardoor het snel de vorm aanneemt van uw goederen. Hoe beter het golfkarton aansluit rond uw producten, hoe doeltreffender het beschermt.

Omdat golfkarton altijd op rollen geleverd wordt, is het bijzonder geschikt voor het verpakken van grotere of omvangrijke goederen. Deze kunnen volledig met golfkarton omwikkeld worden alvorens ze in een andere verpakking zoals een kartonnen doos worden gestopt. Bovendien is golfkarton recycleerbaar en kan het met de rest van uw kartonnen of papieren verpakkingen gewoon in het recyclagecircuit. Dus ook het milieu vaart wel bij het gebruik van golfkarton.

Bestel golfkarton online

Golfkarton kan u makkelijk en snel bestellen via de Rajapack webshop. Maar ook alle andere beschermende verpakkingsmaterialen vindt u online bij ons, zoals: opvulmachines en bijhorende grondstoffen, tussenbladen en stootkussentjes om gestapelde producten van elkaar te scheiden, diverse soorten inpakpapier, luchtkussenfolie, schuimfolie, enz.

Bel ons voor professioneel advies inzake golfkarton op het nummer: 012 260 260

Flo-pak super green
2 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Golfkarton op rol, middengolf 155 g/m²
9 referenties
Vanaf 8,75 € Excl. BTW
Golfkarton Onduwell, 165 g/m²
3 referenties
Vanaf 28,30 € Excl. BTW