Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
5
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Kokers

Verstuur opgerolde documenten in ronde, vierkante of driehoekige kokers

Kokers in stevig karton of plastic zijn ideaal voor het versturen van grote opgerolde documenten, zoals posters, affiches, kalenders, plannen, enz. Bestel de kokers die u nodig heeft online bij RAJA en ze worden binnen 24 u bij u geleverd: witte of bruine kartonnen kokers, kokers met een grotere of kleinere diameter, ronde, vierkante of driehoekige kokers, kokers met een knipsluiting, enz. Veilig verpakt in een sterke koker bereiken uw opgerolde documenten hun bestemming gegarandeerd onbeschadigd.

Ronde of hoekige verzendkokers

Ongeachte de vorm van de koker, ze zijn allemaal prima geschikt voor het verzenden van opgerolde documenten van verschillend formaat. Een ronde koker is licht en kan meermaals herbruikt worden.

Kokers zijn ook ideaal om documenten goed beschermd in te archiveren. Hier hebben vierkante of driehoekige kokers het voordeel dat ze makkelijker stapelen in een rek of kast. Bovendien kan een hoekige koker tijdens de verwerking bij de post niet wegrollen. Hierdoor is er geen extra behandeling nodig en kunnen de posttarieven laag gehouden worden.

Uw eigen persoonlijke kokers

Naast andere verpakkingen kunnen ook kokers bij RAJA bedrukt worden met uw logo, slogan, adres, publiciteit, enz. Zo beschikt u over uw eigen gepersonaliseerde kokers die extra aandacht vestigen op uw merk of bedrijfsnaam.

Bel ons voor professioneel advies inzake kokers op het nummer: 012 260 260.

12 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie