012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
10
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Krimpfolie voor zakken

Seal uw producten in op maat gemaakte plastic verpakkingen

Krimpfolie is een erg sterke plastic verpakking die geschikt is voor zowat elk product. De folie wordt met een krimpfoliemachine rondom uw goederen aangebracht en neemt perfect de vorm van uw producten aan. Krimpfolie is bestand tegen scheuren en perforaties en beschermt optimaal tegen vocht, vuil en stof.

Hermetisch gesloten verpakkingen met krimpfolie

Een krimpfolieverpakking is hermetisch gesloten en waterdicht. Ze sluit altijd nauw aan rondom elk product, ongeacht de afmetingen of de vorm. Dit maakt krimpfolie een ideale en veelzijdige verpakking. U heeft enkel een rol krimpfolie of krimpfoliehoezen nodig en een krimpfoliemachine om aan de slag te gaan. Met een verpakking in krimpfolie bent u altijd zeker van een goede bescherming van uw producten.

Bestel krimpfolie en krimpfoliemachines online

Op de RAJA webshop vindt u al het nodige inzake krimpfolie op rol en krimpfoliemachines speciaal voor krimpfolie. Al onze krimpfolieproducten zijn op voorraad en leverbaar binnen 24 u volgend op uw bestelling. Zo bent u er zeker van dat u altijd kan doorgaan met het verpakken van uw goederen in krimpfolie.

Ontdek ons uitgebreid aanbod krimpfoliemachines voor perfect passende plastic verpakkingen. Wilt u grotere goederen verpakken en verzendklaar maken? Bekijk dan hier ons aanbod krimpfolies voor palletten.

Bel ons voor professioneel advies inzake krimpfolie en krimpfoliemachines op het nummer: 012 260 260.

5 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie