012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5

Klantbeoordelingen

3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
  • Set vervangonderdelen voor krimpfoliemachines - 1
  • Set vervangonderdelen voor krimpfoliemachines - 2
Set vervangonderdelen voor krimpfoliemachines - 1
Set vervangonderdelen voor krimpfoliemachines - 2

Set vervangonderdelen voor krimpfoliemachines

(2 producten)
Verzonden in 24u
Vanaf
37,70 €Excl. BTW

per stuk

Alle prijzen tonen
  • Bestaat uit lasdraad en teflon.
  • Geschikt voor de krimpfoliemachines ESP van RAJA.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Bestaat uit lasdraad en teflon.


Krimpfoliemachines zijn essentieel voor het verpakken van producten met krimpfolie, maar het intensieve gebruik kan zijn tol eisen van bepaalde onderdelen. Daarom bieden wij een handige oplossing met onze set vervangonderdelen, bestaande uit lasdraad en teflon. Met deze set kunt u uw krimpfoliemachine in topconditie houden, waardoor u efficiënt en veilig kunt blijven werken.

Onze vervangonderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De set bevat lasdraad en teflon, twee cruciale componenten die regelmatig onderhevig zijn aan slijtage. Door tijdig te investeren in vervangonderdelen, kunt u onnodige stilstand van uw machine voorkomen en de levensduur ervan verlengen.

Of u nu een krimpfoliemachine ESP42 of ESP47 heeft, wij bieden de juiste vervangonderdelen voor uw specifieke model. Met code RKESP42 en RKESP47 kunt u eenvoudig de compatibele set bestellen die perfect past bij uw machine. Zo kunt u met een gerust hart blijven verpakken, wetende dat uw apparatuur optimaal presteert.