• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Dozen met speciale afmetingen  ( 35 producten )

Kartonnen dozen voor het verpakken van producten met speciale afmetingen

Naast kartonnen dozen in standaard formaten biedt Rajapack ook een uitgebreide keuze aan dozen met speciale afmetingen. Deze kartonnen dozen zijn geschikt als verpakking voor lange en smalle producten, of voor platte, vierkante, ronde en kubusvormige goederen. Dozen met speciale afmetingen zijn verkrijgbaar in enkelgolf, dubbelgolf en driedubbelgolf karton. Dekseldozen hebben een variabele vulhoogte die zich aanpast aan de hoogte van de te verpakken goederen. Platte dozen passen dan weer makkelijk in elke brievenbus en zijn zeer geschikt voor webshops. Met palletiseerbare kartonnen dozen stapelt u moeiteloos stabiele en homogene pallets. Zo bent u zeker van een veilig transport of stockage.

De juiste kartonnen doos voor elk product

Om het even wat u moet verpakken, transporteren, stockeren of verzenden, bij Rajapack vindt u ongetwijfeld de juiste kartonnen doos. Wij hebben steeds een grote voorraad aan postdozen, verzenddozen, exportdozen, kartonnen containers, dozen voor drukwerk, kartonnen flesverzenddozen, dozen voor gevaarlijke producten, enz. Levering binnen 24 u in de hele Benelux van al uw kartonnen dozen is dan ook perfect mogelijk, zelfs voor kartonnen dozen met speciale afmetingen.

Laat kartonnen dozen op maat maken

Heeft u toch kartonnen dozen nodig met heel specifieke afmetingen, dan kan u ze bij Rajapack gewoon op maat laten maken. Bovendien kunnen uw kartonnen dozen bedrukt worden met uw logo, merk, adres, slogan of publiciteit. Dan beschikt u over volledig gepersonaliseerde kartonnen dozen.

Bel ons voor professioneel advies inzake kartonnen dozen met speciale afmetingen op het nummer:
012 260 260.

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm:

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
Recycleerbaar
Formaat
35 producten Filters verwijderen
Lijst Raster