012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
30
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Lange dozen

Koop lange dozen voor lange smalle producten online bij RAJA. ✓ Geleverd in heel de Benelux.

Vaak is het niet makkelijk om een lang en smal product veilig te verpakken voor verzending of transport. Daarom biedt RAJA een ruim gamma van lange kartonnen dozen en postdozen, ideaal als verpakking van elk langwerpig artikel. Lange kartonnen dozen zijn beschikbaar in enkelgolfkarton voor de minder breekbare producten en in dubbelgolfkarton voor de zwaardere producten. Teckelbox dozen zijn lange kartonnen dozen die aan de lange zijde openen. Hierdoor kan u heel eenvoudig uw lang smal product in de doos steken. Lange telescopische dozen bestaan uit twee helften die over elkaar heen schuiven. Dit laat toe om de lengte van de doos aan te passen aan de lengte van het te verpakken product.

Kartonnen dozen met speciale afmetingen

Uiteraard zijn het niet alleen lange smalle producten die u moet verpakken. Maar misschien ook platte en ronde producten of goederen met een kubusvorm. Ook daarvoor heeft RAJA aangepaste kartonnen dozen: platte dozen voor het verpakken van platte producten zoals kalenders, lijsten… , vierkante dozen, of bijvoorbeeld dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte.

Kartonnen dozen voor speciale doeleinden

Ook voor heel specifieke toepassingen heeft RAJA de nodige kartonnen dozen in voorraad. Extra sterke dozen in driedubbelgolfkarton voor het verpakken van gevaarlijke producten. Deze dozen zijn conform de verpakkingsnormen van de Europese Unie, groep I, II en III, voor veilig transport. Of kartonnen exportdozen en houten exportkisten om uw goederen veilig in te exporteren naar verre bestemmingen.

Bel ons voor professioneel advies over lange kartonnen dozen op het nummer 012 260 260.

7 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie