Dekseldozen en dozen met variabele hoogte

››  11 producten

Dekseldozen met variabele vulhoogte passen zich aan de hoogte van uw producten aan

Dekseldozen bestaan uit een bodemdoos en een deksel die over elkaar heen schuiven. Hierdoor is de hoogte van een dekseldoos makkelijk aanpasbaar aan de hoogte van het product dat u in de doos verpakt. Met een type of formaat dekseldoos kan u dus heel wat uiteenlopende producten snel verpakken. Rajapack biedt een ruime keuze aan verschillende dekseldozen in wit of bruin karton, met standaard afmetingen of met versterkte zijwanden voor extra stevigheid. Al deze dekseldozen zijn steeds op voorraad en worden in de hele Benelux geleverd binnen 24 u.

Snel producten verpakken in een handige dekseldoos

Een dekseldoos met variabele vulhoogte kan u zelfs tot boven de rand van de doos vullen. Het deksel past perfect over de doos en schuift er overheen. Een gevulde dekseldoos kan u makkelijk sluiten met een omsnoeringsband of met tape. Verpakt u vaak producten met een wisselende hoogte, dan zijn dekseldozen werkelijk de ideale verpakking.

Een ruime keuze aan dekseldozen en andere kartonnen dozen

Dekseldozen zijn uiterst geschikt voor de verzending van allerlei verschillende producten. Daarom zijn ze een prima verpakking voor webshops en e-commerce. Een dekseldoos is erg stevig en dus ook geschikt voor het verpakken van iets zwaardere producten. Dekseldozen zijn verkrijgbaar in enkelgolf-, dubbelgolf- en driedubbelgolfkarton. Uiteraard biedt Rajapack ook nog heel wat andere kartonnen dozen aan, zoals: palletiseerbare dozen, lange dozen, platte dozen, vierkante dozen, postdozen en dozen voor gevaarlijke stoffen.

Bel ons voor professioneel advies inzake dekseldozen met een variabele vulhoogte op het nummer:
012 260 260.

Vind het juiste formaat in 1 klik

Geef de gewenste afmetingen in cm

Lengte:

Breedte:

Hoogte:

 

Zoekresultaten filteren

  •  (1.211)
  •  (429)
  •  (105)

Kleur

  •  (74)
  •  (14)

Recycleerbaar

  •  (88)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Dekseldoos voor platte producten
6 referenties

Vanaf 3,74 € Excl. BTW
1