Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Dekseldozen en dozen met variabele hoogte

Dekseldozen met variabele vulhoogte passen zich aan de hoogte van uw producten aan

Dekseldozen bestaan uit een bodemdoos en een deksel die over elkaar heen schuiven. Hierdoor is de hoogte van een dekseldoos makkelijk aanpasbaar aan de hoogte van het product dat u in de doos verpakt. Met een type of formaat dekseldoos kan u dus heel wat uiteenlopende producten snel verpakken. RAJA biedt een ruime keuze aan verschillende dekseldozen in wit of bruin karton, met standaard afmetingen of met versterkte zijwanden voor extra stevigheid. Al deze dekseldozen zijn steeds op voorraad en worden in de hele Benelux geleverd binnen 24 u.

Snel producten verpakken in een handige dekseldoos

Een dekseldoos met variabele vulhoogte kan u zelfs tot boven de rand van de doos vullen. Het deksel past perfect over de doos en schuift er overheen. Een gevulde dekseldoos kan u makkelijk sluiten met een omsnoeringsband of met tape. Verpakt u vaak producten met een wisselende hoogte, dan zijn dekseldozen werkelijk de ideale verpakking.

Een ruime keuze aan dekseldozen en andere kartonnen dozen

Dekseldozen zijn uiterst geschikt voor de verzending van allerlei verschillende producten. Daarom zijn ze een prima verpakking voor webshops en e-commerce. Een dekseldoos is erg stevig en dus ook geschikt voor het verpakken van iets zwaardere producten. Dekseldozen zijn verkrijgbaar in enkelgolf-, dubbelgolf- en driedubbelgolfkarton.

Bel ons voor professioneel advies over dekseldozen met een variabele vulhoogte op het nummer 012 260 260.

11 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie