012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5

Klantbeoordelingen

2
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Vierkante dozen

Verpak kubus- en bolvormige producten moeiteloos in vierkante dozen en kubusdozen!

Bolvormige of kubusvormige producten verpakt u moeiteloos in vierkante kartonnen dozen. Deze dozen met een kubusvorm zijn ook geschikt als verpakking van ronde producten, zoals klokken, borden, wieldoppen, enz. Vierkante dozen hebben de ideale afmetingen voor het verpakken van dergelijke producten. Omdat ze nauwer rond die goederen aansluiten, verbruikt u automatisch minder opvulmateriaal. Dit helpt om te besparen op uw verpakkingsbudget. Bovendien zal u de betrokken producten ook sneller en makkelijker verpakken in een vierkante doos.

Kartonnen dozen voor vierkante, lange of platte producten

RAJA heeft steeds een groot aantal kartonnen dozen met speciale afmetingen in voorraad. Naast de vierkante dozen zijn er ook: platte dozen voor het verpakken van platte producten, palletiseerbare dozen die perfect passen op pallets, postdozen, lange dozen voor langwerpige producten en dekseldozen met een variabele vulhoogte.

Vierkante en andere kartonnen dozen

Naast kartonnen dozen met speciale afmetingen en standaard dozen, vindt u bij RAJA ook dozen voor speciale doeleinden en specifieke producten. Sterke dozen in driedubbelgolfkarton om gevaarlijke producten te verpakken op een veilige manier, conform de verpakkingsnormen van de Europese Unie, groep I, II en III.

Bel ons voor professioneel advies over vierkante kartonnen dozen op het nummer 012 260 260.

4 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie