012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Platte dozen

Gebruik een platte kartonnen doos om platte producten te verpakken

Met de platte kartonnen dozen van RAJA beschikt u altijd over een goed passende doos om platte producten te verpakken. Deze dozen hebben afmetingen die specifiek zijn afgestemd op platte producten, zoals: lijsten, spiegels, opvouwbaar meubilair, keyboards, platte onderdelen en apparatuur, kalenders, enz. Er is een ruime keuze beschikbaar aan platte kartonnen dozen, in een groot aantal formaten en in wit of bruin enkelgolf en dubbelgolf karton.

Kartonnen dozen die perfect stapelen op pallets

Naast dozen met speciale afmetingen voor lange, platte, ronde of kubusvormige producten, biedt RAJA ook palletiseerbare dozen. Het formaat van deze kartonnen dozen maakt het stapelen van homogene en stabiele pallets heel eenvoudig. Palletiseerbare dozen helpen u dus heel wat tijd te besparen tijdens uw dagelijkse logistieke activiteiten. Al deze dozen zijn bestand tegen verticale druk. Ze vervormen niet wanneer ze op elkaar gestapeld worden.

Voor elk formaat een aangepaste kartonnen doos

In het aanbod dozen van RAJA zit ongetwijfeld een passende doos voor elk formaat en elk product. Hoe beter de doos rondom uw goederen aansluit, hoe meer bescherming ze biedt tijdens het transport of de stockage. Voor het verpakken van platte producten zijn er natuurlijk de platte kartonnen dozen. Voor langwerpige en smalle producten zijn er de lange dozen. En voor ronde of bolvormige producten gebruikt u het best vierkante dozen.

Bel ons voor advies over platte kartonnen dozen op 012 260 260.

6 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie