012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5

Klantbeoordelingen

4
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Dozen voor gevaarlijke producten (UN dozen)

Verpak en verzend zonder risico in UN dozen voor gevaarlijke producten

Voor opslag of transport van gevaarlijke producten zijn er heel wat regels in acht te nemen. Die beginnen bij het gebruik van speciale kartonnen dozen voor gevaarlijke producten. Deze dozen, ook wel UN dozen genoemd, beantwoorden aan de verpakkingsnormen van de Europese Unie, groep I, II en III. Ze maken een veilig vervoer van gevaarlijke producten mogelijk, conform de geldende wetgeving.

Help ongevallen te voorkomen met kartonnen dozen voor gevaarlijke producten

Dozen voor gevaarlijke producten zijn vervaardigd uit uiterst sterk driedubbelgolfkarton. Ze weerstaan schokken en stoten, en zijn bestand tegen perforaties. Op de buitenzijde van deze dozen staan verpakkingsvoorschriften die u strikt dient op te volgen bij het verpakken van gevaarlijke producten.

Kleef zeker ook een gevarenetiket buiten op de doos. Dit etiket geeft het type van het gevaarlijk product aan dat zich in de doos bevindt. Het giftige, bijtende of brandbare product verpakt u best eerst in een stevige plastic zak van 50 micron dik. Rondom het gevaarlijke product vult u de lege ruimte in de doos op met speciale absorberende korrels. Mocht het gevaarlijke product toch lekken, dan wordt het door deze korrels opgenomen. Alles wat u nodig heeft om gevaarlijke producten te verpakken vindt u op de RAJA webshop.

Aangepaste kartonnen dozen

Niet alleen voor gevaarlijke producten hebben wij kartonnen dozen in ons assortiment. Maar ook kartonnen dozen met speciale afmetingen voor het verpakken van platte, lange of kubusvormige goederen. Of dekseldozen die in de hoogte aanpasbaar zijn. En palletiseerbare kartonnen dozen met afmetingen die perfect passen op pallets.

Bel ons voor professioneel advies inzake kartonnen dozen voor gevaarlijke producten op het nummer:
012 260 260.

6 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie