012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Sluit- en omsnoeringsmachines

Sluit dozen stevig af met een omsnoeringsmachine of nietmachine

Kartonnen dozen en verpakkingen in karton kan u snel en makkelijk sluiten met een industriële nietmachine of met een omsnoeringsmachine. Een doos moet tijdens transport, verzending of stockage altijd goed gesloten blijven. Pas dan bent u zeker van een afdoende bescherming van uw producten.

Pneumatische of mechanische nietmachines

Bij RAJA vindt u pneumatische of mechanische nietmachines van het merk Josef Kihlberg. Die zijn speciaal ontworpen voor het snel en stevig dichtnieten van grote hoeveelheden kartonnen dozen. De nietjes dringen makkelijk door het karton heen en u kan zelfs de nietdiepte instellen.

Omsnoeringsmachines en omsnoeringsapparaten

Omsnoeringsmachines en omsnoeringsaparaten kan u voor meerdere doeleinden gebruiken. U kan er kartonnen dozen en verpakkingen mee sluiten of mee samen bundelen. U kan er ook op een pallet gestapelde verpakkingen of goederen mee omsnoeren. Dat zorgt voor extra stabiele ladingen die tijdens het transport niet verschuiven.

Bescherm uw producten in een goed gesloten verpakking

Kartonnen verpakkingen kan u dichtnieten of betrouwbaar sluiten door ze te omsnoeren. Dat biedt alvast een eerste bescherming van uw goederen. Maar vergeet ook de extra schokwerende bescherming niet onder de vorm van papierkussens, schuimkussens of luchtkussens. Die kan u zelf produceren met één van de machines voor opvulling en bescherming.

Bel ons voor professioneel advies inzake sluit- en omsnoeringsmachines, op het nummer: 012 260 260

15 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie