012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5

Klantbeoordelingen

4
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Manuele omsnoeringstangen en omsnoeringsmachines op batterijen

Gebruik een omsnoeringsapparaat om kartonnen dozen te omsnoeren

Kartonnen dozen sluiten, pakketten samenbundelen of gestapelde pallets verstevigen, het kan allemaal met een omsnoeringsmachine of met een omsnoeringstang. Zo bent u zeker dat uw verpakkingen tijdens het transport goed gesloten blijven en dat gestapelde ladingen niet kunnen verschuiven.

Omsnoer waar u wenst met een omsnoeringsmachine op batterijen

Een omsnoeringsmachine op batterijen geeft u heel wat vrijheid. U kan er om het even waar in uw bedrijf mee aan de slag om dozen en pallets te omsnoeren. De krachtige accu die deze omsnoeringsapparaten aandrijft biedt heel wat autonomie zodat u lang ongehinderd kan omsnoeren.

Op de RAJA webshop vindt u twee verschillende modellen omsnoeringsmachines op batterijen. Het volautomatische omsnoeringsapparaat spant, last en snijdt de omsnoeringsband in één beweging, en dit steeds op de juiste lengte. Bij het semi-automatische omsnoeringsapparaat moet u enkel zelf de omsnoeringsband aanspannen. Snijden en lassen wordt door de omsnoeringsmachine uitgevoerd.

Omsnoeringsmachines, omsnoeringsband en toebehoren

Bij elk omsnoeringsapparaat hoort uiteraard de juiste omsnoeringsband, omsnoeringsgereedschap en haspels voor rollen omsnoeringsband. Al dit toebehoren kan u samen met een omsnoeringsmachine bestellen via de RAJA webshop.

Bel ons voor professioneel advies inzake manuele omsnoeringstangen en omsnoeringsmachines op batterijen op het nummer: 012 260 260

3 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie