012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Rekfolie en palletten

Omwikkel gestapelde pallets met rekfolie en zorg voor een veilig transport

Stabiel gestapelde pallets zijn erg belangrijk voor een veilig transport. Hiervoor heeft u uiteraard kwaliteitsvolle pallets nodig en palletiseerbare kartonnen dozen. Deze hebben speciale afmetingen die perfect op pallets passen. Maar er zijn ook nog heel wat andere verpakkingsmaterialen die bij het stapelen van pallets van belang zijn, zoals rekfolie om uw pallets stevig te omwikkelen. Of sterke krimpfolie die de lading perfect samenhoudt en beschermt tegen vocht. Maar ook hoekprofielen, tussenbladen, wikkelfolie, omsnoeringsbanden … zijn onmisbaar voor een stabiele en homogeen gestapelde pallet.

Wikkelmachines voor rekfolie en omsnoeringsmachines

Wanneer u dagelijks veel goederen op pallets moet stapelen voor transport, dan zijn onze machines en verpakkingssystemen uiterst handig. Met een wikkelmachine voor rekfolie omwikkelt u probleemloos elke gestapelde pallet. De uiterst sterke rekfolie zorgt er voor dat de lading tijdens het transport niet kan verschuiven. Omsnoeringsmachines zijn bijzonder praktisch om gestapelde goederen en verpakkingen op pallets stevig te omsnoeren en mooi samen te houden. Onze verpakkingsmachines maken u het leven heel wat makkelijker.

Bestel pallets, rekfolie en krimpfolie online bij RAJA

Alle materialen die nodig zijn bij het stapelen van pallets en het voorbereiden van uw ladingen voor transport, bestelt u zeer eenvoudig via onze webshop. Verpakkingsmaterialen die op voorraad zijn worden binnen 24 u na uw bestelling geleverd. Zo kan u razendsnel beschikken over pallets, rekfolie, krimpfolie, omsnoeringsband …

Bel ons voor professioneel advies over rekfolie, krimpfolie, pallets en omsnoering op het nummer:
012 260 260.

206 producten