012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Gekleurde rekfolie

> RAJA Blog: Identificeer en beveilig je palletten met gekleurde wikkelfolie.

Gekleurde rekfolie is niet alleen handig om gestapelde pallets te omwikkelen en te verstevigen voor transport. U kan aan de hand van de verschillende kleuren ook een kleurcode hanteren. Die maakt het mogelijk om pallets met een bepaalde vracht sneller te herkennen en te sorteren.

Gekleurde rekfolie houdt uw vracht discreet verborgen

Diefstalgevoelige goederen kan u aan het oog onttrekken door ze met gekleurde rekfolie te omwikkelen. De rekfolie is ondoorzichtig waardoor niemand weet wat er precies op uw pallets gestapeld is. Dit helpt diefstal te voorkomen omdat potentiële dieven minder in de verleiding worden gebracht om uw goederen te ontvreemden.

Bestel gekleurde rekfolie online

Gekleurde rekfolie bestaat in diverse soorten en formaten. Bovendien kan u kiezen tussen 6 verschillende kleuren en 4 diktes. Deze rekfolie rolt geruisloos af, laat zich makkelijk rond een pallet wikkelen en kleeft aan één zijde. Voorgerekte zwarte rekfolie rolt 20% sneller af dan gewone gekleurde rekfolie.

Bestel uw gekleurde rekfolie online via de RAJA webshop. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om de juiste rekfolie te kiezen, ook: transparante rekfolie, voorgerekte folie, ecologische rekfolie, minirollen rekfolie en rekfolie voor speciale doeleinden.

Bel ons voor professioneel advies inzake gekleurde rekfolie, op het nummer: 012 260 260

5 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie