012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
14
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Voorgerekte rekfolie

Voorgerekte rekfolie is tot 30% zuiniger

Voorgerekte rekfolie biedt een dubbel voordeel. U heeft heel wat minder folie nodig om pallets te omwikkelen dan met gewone rekfolie. Bovendien kan u met voorgerekte rekfolie pallets en dozen tot wel 30% sneller omwikkelen. Zo bespaart u niet alleen geld door minder rekfolie te verbruiken, maar spaart u ook heel wat tijd uit.

Voorgerekte rekfolie beschermt uw goederen

Voorgerekte rekfolie vervormt niet tijdens het omwikkelen en levert een constante druk op rond uw goederen of verpakkingen. Dit voorkomt dat uw vracht onder de druk van de rekfolie zou vervormen. Op die manier bent u er zeker van dat uw pallets onbeschadigd hun bestemming bereiken. Uw goederen worden trouwens door de voorgerekte rekfolie ook prima beschermd tegen stof, vuil en vocht.

Al het nodige om uw pallets met rekfolie te omwikkelen

Op de RAJA webshop vindt u alles wat u nodig heeft om uw goederen en pallets veilig met rekfolie te omwikkelen. Naast de voorgerekte rekfolie zijn er ook rekfolies voor speciale doeleinden, gekleurde rekfolie, rekfolie voor rekfoliemachines, transparante rekfolie, ecologische rekfolie, handafrollers voor rekfolie en handige minirollen rekfolie.

Bel ons voor professioneel advies over voorgerekte rekfolie, op het nummer 012 260 260.

2 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie