Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Minirollen rekfolie

Maak met een minirol rekfolie snel makkelijk hanteerbare pakketten

Minirollen rekfolie zijn erg handig om losse producten of verpakkingen samen te bundelen. Met de ene hand houdt u de goederen vast en met de ander hand hanteert u de minirol rekfolie. Die kan u monteren op een plastic afroller zodat u makkelijk en snel kan werken. Minirollen rekfolie zijn écht ideaal voor het maken van kleine pakketten en het extra verpakken van lichte zendingen.

Minirollen met zwarte of transparante rekfolie

Minirollen rekfolie zijn verkrijgbaar met of zonder plastic handafroller. Deze afrollers hebben een ergonomische vorm zodat u er lang mee kan werken zonder moe te worden. Ze zijn uitgerust met een rem die ervoor zorgt dat u steeds de juiste hoeveelheid rekfolie gebruikt.

Minirollen rekfolie rollen geruisloos af wanneer u de rekfolie rond losse producten of dozen draait. Zo bent u er zeker van dat uw goederen of verpakkingen altijd goed samenblijven tijdens transport, stockage of verzending. Deze rekfolie laat geen lijmsporen na wanneer hij verwijderd wordt. Bovendien is hij prefect recycleerbaar, wat het milieu ten goede komt.

Bestel uw minirollen rekfolie online

Plaats uw bestelling voor minirollen rekfolie via de RAJA webshop en geniet van een levering binnen 24 uur. Dit geldt trouwens ook voor alle andere soorten rekfolie die wij aanbieden: transparante rekfolie, gekleurde rekfolie, voorgerekte folie, ecologische rekfolie en rekfolie voor specialedoeleinden.

Bel ons voor professioneel advies inzake minirollen rekfolie, op het nummer: 012 260 260

10 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie