012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Rekfolie voor speciale doeleinden

Bescherm en stabiliseer uw pallets met deze rekfolies voor specifieke doeleinden

Zijn uw pallets gestapeld met producten die gevoelig zijn voor statische elektriciteit of vocht?Omwikkel ze dan met antistatische rekfolie of met elastisch flexnet. Antistatische rekfolie voorkomt dat uw elektronische producten schade oplopen door statische elektriciteit of statische ontladingen. Het elastische flexnet met grote mazen zorgt voor extra verluchting een voorkomt vorming van condensvocht.

Speciale rekfolie, net zo goed als gewone

Antistatische rekfolie en elastisch flexnet zijn rekfolies voor speciale doeleinden. Zij kunnen het best gebruikt worden bij de verpakking van specifiek gevoelige producten. Wat betreft het stabiliseren van de vracht die op de pallets gestapeld is, zijn deze speciale rekfolies net zo goed als gewone rekfolie. Ze zijn eveneens zeer elastisch, spannen zich perfect aan rond uw goederen en zorgen voor een veilig transport.

Bestel speciale rekfolies via de RAJA webshop

Alle soorten rekfolie die RAJA aanbiedt kan u online bestellen. Er wordt steeds uit voorraad geleverd binnen 24 uur volgend op uw bestelling. Dit ongeacht of u antistatische rekfolie of plastic buisnet nodig heeft, of een van de andere soorten rekfolie, zoals: transparante rekfolie, gekleurde rekfolie, voorgerekte folie, ecologische rekfolie of minirollen rekfolie.

Bel ons voor professioneel advies inzake antistatische rekfolie en elastisch flexnet, op het nummer: 012 260 260

2 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie