Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Handafrollers voor rekfolie

Gebruik een handafroller voor rekfolie om pallets manueel te omwikkelen

Voor het manueel omwikkelen van pallets met rekfolie, gebruikt u best een ergonomische handafroller. Deze sterke afrollers zijn voorzien van twee comfortabele handgrepen. U monteert gewoon een rol rekfolie op de afroller en kan meteen overal in uw bedrijf aan de slag.

Sneller en makkelijker werken met rekfolie

Rollen rekfolie passen perfect op deze stevige afrollers. Hierdoor kan u sneller en efficiënter uw pallets omwikkelen. Zo verbruikt u minder rekfolie en spaart u ook heel wat tijd uit.

Er zijn handafrollers beschikbaar in twee formaten. U heeft een grote afroller nodig voor rollen rekfolie van groot formaat. Met zo’n brede rol rekfolie omwikkelt u in enkele keren een volledig gestapeld pallet. Uw goederen kunnen niet verschuiven tijdens het transport en worden goed beschermd tegen vocht, vuil en stof.

De kleinere handafrollers zijn geschikt voor minder brede rollen rekfolie en voor minirollen rekfolie. Die laatste zijn bijzonder handig voor het samenbundelen van losse producten of kleinere verpakkingen.

Bestel rekfolie en handafrollers samen

Beslis of u transparante rekfolie, gekleurde rekfolie of ecologische rekfolie wenst te gebruiken en bestel die samen met een gepaste handafroller. Dan kan u meteen aan de slag om makkelijk en snel uw pallets te omwikkelen.

Bel ons voor professioneel advies inzake handafrollers voor rekfolie, op het nummer: 012 260 260

13 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie
Tijdelijk uit voorraad
Kunststof afroller
Kunststof afroller

2 referenties

2 referenties
7,25 €Excl. BTW per afroller