• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Exportdozen, kisten  ( 19 producten )

Exporteer uw goederen veilig verpakt in een sterke exportdoos

Voert u goederen uit naar verre bestemmingen, dan zijn de Rajapack exportdozen, exportcontainers en exportkisten de ideale verpakking. Deze uiterst sterke dozen en kisten zijn geschikt voor langdurige opslag en voor transport over de weg, via het spoor of de lucht. Stevige exportdozen zijn bestand tegen verticale druk en kunnen perfect op elkaar gestapeld worden op pallets. In een palletdoos, een container met deksel of een omdoos stapelt u zonder moeite vele kleine kartonnen dozen of losse producten. Met onze exportdozen bent u altijd zeker van een stabiele vracht die niet kan verschuiven tijdens het transport. Voor de zwaarste en grootste producten vindt u bij Rajapack ook houten exportkisten en palletkisten. Deze kisten zijn geschikt voor maritiem transport. Ze zijn makkelijk te monteren en kunnen met een deksel perfect afgesloten worden.

Dozen en kisten voor export en verzending

Voor grote en zware goederen en verre bestemmingen kiest u best voor onze exportdozen of exportkisten. Voor kleinere verzendingen biedt Rajapack postdozen in alle mogelijke formaten en modellen. Uw pakketten bereiken gegarandeerd vlot en veilig hun bestemming wanneer ze verpakt zijn in de juiste postdoos.

Bestel exportkisten en exportdozen online

Alle dozen en verpakkingen, ook voor export, vindt u makkelijk terug in onze webshop. Vandaag bestellen is morgen geleverd. Rajapack levert immers alle verpakkingen uit voorraad binnen 24 u in de hele Benelux. En dit geldt niet alleen voor exportdozen, maar ook voor verhuisdozen, archiefdozen, gewone kartonnen dozen, plastic verpakkingen, tape, pallets, rekfolie en alle mogelijk andere verpakkingsmaterialen.

Bel ons voor professioneel advies inzake exportdozen en exportkisten op het nummer: 012 260 260.

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm: