012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
30
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Kartonnen exportdozen

Uiterst sterke kartonnen dozen voor export van zware producten

Kartonnen exportdozen zijn geschikt voor het verpakken en transporteren van zware goederen. Exportdozen stapelen makkelijk op pallets en zorgen voor een stabiele vracht. Of gebruik een palletdoos of een kartonnen container die perfect op een pallet past, en waarin u veel kleinere kartonnen dozen kan verpakken. Hiervoor heeft u de keuze uit: palletdozen, containers met deksel, exportdozen met tuimelklep, omdozen, of containers in driedubbelgolfkarton.

Bestel kartonnen exportdozen en containers via onze webshop

Grote en sterke kartonnen exportdozen, en zelfs houten exportkisten, nemen heel wat plaats in beslag. Om optimaal gebruik te maken van uw magazijnruimte, kan u exportdozen en exportkisten via de RAJA webshop bestellen, telkens wanneer u ze nodig heeft. Alle exportverpakkingen uit voorraad worden binnen 24 uur bij u geleverd op een afgesproken datum en tijdstip. Zo bent u er zeker van dat u altijd over de nodige verpakkingen beschikt voor de export van uw producten.

Verpakkingen voor export, transport en stockage

Ook voor de goederen die korte of lange tijd gestockeerd worden in uw magazijn heeft u geschikte verpakkingen nodig. Daarom biedt RAJA niet alleen exportdozen, maar ook een zeer uitgebreid assortiment kartonnen dozen in enkelgolf-, dubbelgolf- of driedubbelgolfkarton. Ook voor de inrichting van uw magazijn kan u bij ons terecht.

Bel ons voor professioneel advies inzake kartonnen exportdozen en containers op het nummer: 012 260 260.

9 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie