Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Opvulmaterialen

Houd producten op hun plaats in hun verpakking met schokwerend opvulmateriaal

Een product dat heen en weer kan slingeren in zijn verpakking is niet goed beschermd en kan makkelijk beschadigd raken. Dit lost u eenvoudig op door gebruik te maken van opvulmateriaal. Schokwerende opvulmaterialen brengt u in de verpakking aan rondom uw producten. Schokken en stoten worden zo opgevangen en u voorkomt beschadiging van uw goederen. Met flo-pak opvulmateriaal, luchtkussentjes, schuimkussens of opvulpapier vult u snel de lege ruimte rondom uw producten in hun verpakking op. Zo blijven uw goederen netjes op hun plaats in hun verpakking.

Bescherm uw producten met opvulmateriaal

Opvulmaterialen vervullen verschillende functies: goederen fixeren in hun verpakking, voorkomen dat producten tegen elkaar aan kunnen schuren en schokken opvangen. Daarom zijn de opvulmaterialen die u vindt op de RAJA webshop altijd zeer veerkrachtig en schokwerend. Opvulchips van Flo-pak kan u makkelijk overal tussen uw producten stoppen. Bufferkussens gevuld met zacht schuim nemen perfect de vorm van uw goederen aan. Luchtkussentjes in kettingvorm kan u rond uw producten wikkelen alvorens ze in een doos te verpakken.

Opvulmateriaal online bestellen of zelf maken

Op de RAJA webshop vindt u heel wat gebruiksklare opvulmaterialen. Flo-pak is beschibaar in grote plastic zakken of in een handige dispenserdoos, luchtkussentjes koopt u in bulk in kettingvorm en opvulpapier in grote pakken. Maar u kan ook beslissen om uw opvulmaterialen zelf te maken. Hievoor biedt RAJA allerlei machines aan, zoals: papierkussenmachines, luchtkussenmachines, schuimmachines en een kartonperforator. Met al deze machines maakt u waar en wanneer u wenst uw eigen opvulmaterialen.

Bel ons voor professioneel advies inzake opvulmaterialen, op het nummer: 012 260 260.

18 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie