Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Luchtkussens

Bescherm producten in hun verpakking tegen schokken met luchtkussens

Heeft u snel gebruiksklaar opvulmateriaal nodig, dan zijn luchtkussens in bulk de ideale oplossing. Een grote plastic zak bevat maar liefst 1000 gebruiksklare luchtkussentjes in kettingvorm. Dankzij de afscheurperforatie gebruikt u steeds exact het aantal luchtkussens dat u nodig heeft.

Luchtkussens houden uw producten op hun plaats

Verpakt u meerdere producten samen in een kartonnen doos, stop er dan luchtkussentjes tussen en vul er de lege ruimte rondom mee op. Op die manier worden uw goederen gefixeerd in hun verpakking. Ze kunnen niet tegen elkaar slaan of schuren en niet heen en weer slingeren in de doos. Zo zorgen luchtkussentjes voor een extra bescherming tegen schokken en stoten.

Zelf luchtkussens maken

Luchtkussentjes zijn zeer licht en verzwaren nauwelijks het gewicht van uw zendingen. Ontvangt u een verpakking die opgevuld is met luchtkussentjes, dan kan u ze ofwel zelf hergebruiken ofwel steekt u ze plat zodat ze heel weinig plaats innemen bij uw afval.

Heeft u nood aan grote hoeveelheden luchtkussens, dan kan u ze ook zelf produceren met een van de luchtkussensystemen die u vindt op de RAJA webshop. Hiermee maakt u zowel luchtkussens in verschillende formaten als schokwerende luchtkussenfolie.

Bel ons voor professioneel advies inzake luchtkussens, op het nummer: 012 260 260

2 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie