Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Bescherm- en opvulpapier

Bescherm uw producten in hun verpakking met opvulpapier

Opvulpapier is een milieuvriendelijk en voordelig verpakkingsmateriaal. Het is bedoeld om de lege ruimte rondom uw producten in hun verpakking op te vullen. Opvulpapier houdt dus uw goederen netjes op hun plaats in hun verpakking en vangt schokken op.

Opvulpapier op rol of in pakken

Bruin opvulpapier is verkrijgbaar op rol of in grote pakken, speciaal voor het Fillpak papierkussensysteem. Met dit eenvoudig manueel te bedienen systeem en een pak opvulpapier maakt u in een handomdraai papierenbufferkussens. Een Fillpak papierkussensysteem is licht en makkelijk overal inzetbaar. Zo kan u papieren opvulmateriaal produceren daar waar u het nodig heeft.

Milieuvriendelijk opvulpapier

Opvulpapier is 100% natuurlijk en gemaakt van gerecycleerd papier. Bovendien is het op zijn beurt ook opnieuw volledig recycleerbaar. Het kan samen met papieren of kartonnen verpakkingen in het kringloopcircuit worden gebracht.

Papierkussensystemen en opvulpapier

Heeft u dagelijks grote hoeveelheden papierenbufferkussens nodig, dan volstaat wellicht een Fillpak systeem niet. Daarom biedt RAJA ook nog andere papierkussensystemen aan waarmee u sneller meer opvulpapier kan produceren.

Bel ons voor professioneel advies inzake bescherm- en opvulpapier, op het nummer: 012 260 260

9 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie