Flo-pak

››  6 producten

Fixeer uw producten in hun verpakking met flo-pak opvulmateriaal

Met flo-pak opvulmateriaal zorgt u ervoor dat uw goederen netjes op hun plaats blijven in hun verpakking tijdens transport of verzending. Vul daarom altijd de lege ruimte rondom uw producten in hun verpakking op met 8-vormige flo-pak opvuldeeltjes.

flo-pak beshermt tegen schokken

Flo-pak opvulmateriaal zijn eigenlijk kleine veerkrachtige stukjes polystyreen. Ze laten zich makkelijk aanbrengen in de verpakking van uw producten, of tussen en rondom meerdere goederen die samen in een doos verpakt zijn. Door hun specifieke vorm zetten ze zichzelf stevig vast zodat uw product goed gefixeerd wordt in zijn verpakking.

Flo-pak bestaat in 3 verschillende soorten. Standaard flo-pak is vervaardigd uit gerecycleerd materiaal, is zeer veerkrachtig en schokbestendig. Milieuvriendelijke Super Green flo-pak, breekt af bij contact met water en is CFK-vrij. Flo-pak Natural is gemaakt van maïszetmeel en lost binnen enkele seconden op wanneer het met water wordt besproeid.

Bestel flo-pak opvulmateriaal online

Flo-pak opvulmateriaal is beschikbaar in grote plastic zakken of in een handige dispenserdoos. Voor een levering binnen 24 uur bestelt u eenvoudig via de Rajapack webshop. Dit geldt trouwens ook voor andere opvulmaterialen zoals schuimkussens, opvulpapier, luchtkussentjes en houtwol.

Bel ons voor professioneel advies inzake flo-pak opvulmateriaal, op het nummer: 012 260 260
Flo-pak super green
 

Zoekresultaten filteren

  •  (332)
  •  (17)
  •  (6)

Gerecycleerd

  •  (2)

Kleur

  •  (2)

Recycleerbaar

  •  (2)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Opvulmateriaal flo-pak® Natural
1 referentie

Vanaf 25,85 € Excl. BTW
Opvulmateriaal flo-pak® Standaard
1 referentie

Vanaf 20,55 € Excl. BTW
1