Etiketten voor bureau en handel

››  15 producten

Gebruik dagelijks zelfklevende etiketten op kantoor of in uw winkel

We staan er niet bij stil hoe vaak we elke dag zelfklevende etiketten gebruiken op kantoor of in de winkel. Om op producten of verpakkingen te kleven bijvoorbeeld, op dossiers, kasten, rekken, enz. Bij Rajapack vindt u daarom een zeer uitgebreid assortiment zelfklevende etiketten in alle mogelijke formaten en kleuren.

Etiketten voor printers en kopieerapparaten

Zelf uw etiketten printen is natuurlijk super handig. U kan dat met zelfklevende etiketten die geschikt zijn voor gebruik in een laserpinter, inkjetprinter of kopieerapparaat. Via onze webshop bestelt u eenvoudig dergelijke witte of gekleurde zelfklevende etiketten. Er zijn etiketten beschikbaar met permanente of met herpositioneerbare lijm. Deze laatste etiketten laten geen lijmsporen na bij verwijdering. Dat is handig wanneer u vaak etiketten met een wisselende boodschap moet kleven.

Bedrukte zelfklevende etiketten

Bij Rajapack kan u zelfklevende etiketten laten bedrukken met uw logo, firmagegevens, slogan, publiciteit of instructies. Bedrukte etiketten zijn onmiddellijk gebruiksklaar en besparen u heel wat tijd bij het verpakken. Ze zorgen bovendien voor extra naamsbekendheid of publiciteit.

Zelfklevend etiketten voor elk gebruik

Naast etiketten voor gebruik op kantoor of in een winkel leveren wij ook nog heel wat andere soorten etiketten voor specifieke doeleinden. Verpakkingsetiketten of transporetiketten helpen uw zendingen extra te beveiligen. Gevarenetiketten zijn verplicht op de verpakking van gevaarlijke producten. Ze waarschuwen voor hun aanwezigheid en geven informatie over de aard van het product. Industriële etiketten zijn erg handig om machines, onderdelen, rekken, kisten ... te etiketteren.

Bel ons voor professioneel advies inzake etiketten voor gebruik op kantoor, op het nummer: 012 260 260
Bedrukte zelfklevende documentenhoesjes
 

Kleur

Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Supersterk etiket
5 referenties

Vanaf 38,00 € Excl. BTW
Zelfklevende etiketten in fluokleuren
20 referenties

Vanaf 35,95 € Excl. BTW
Bedrukte gekleurde etiketten
9 referenties

Vanaf 65,90 € Excl. BTW
Bedrukte Amerikaanse etiketten
3 referenties

Vanaf 71,25 € Excl. BTW
Gekleurde etiketten
4 referenties

Vanaf 34,70 € Excl. BTW
Extra klevend etiket
7 referenties

Vanaf 22,80 € Excl. BTW
Bedrukte etiketten in fluokleuren
9 referenties

Vanaf 69,85 € Excl. BTW
1