Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Etiketten voor printers en kopieerapparaten

Print zelf uw etiketten met een laserprinter of kopieerapparaat

Witte of gekleurde zelfklevende etiketten voor printers of kopieerapparaten zijn erg handig. U kan er makkelijk uw eigen boodschappen op printen. Zo beschikt u steeds over de juiste zelfklevende etiketten om dossiers, documenten, kaften, dozen, verpakkingen, enz. te etiketteren.

Print om het even wat op een zelfklevend etiket

Met een printer en geschikte zelfklevende etiketten kan u om het even welke boodschap of informatie afdrukken: een adres, een prijs, een barcode, een tekst, een logo, enz. Deze etiketten zijn geschikt voor zowel laser- als injekprinters die in een of meerdere kleuren printen.

Zelfklevende etiketten voor printers en kopieerapparaten worden voorgesneden geleverd op A4-vellen. Gebruik permanent klevende etiketten voor het adresseren van mailings en poststukken of verzendingen. Dankzij de vierkante randen van deze etiketten blijven er geen lijmresten achter in de printer of het kopieerapparaat.

Zelfklevende etiketten voor specifieke doeleinden

Etiketten die u zelf kan printen kan u uiteraard voor heel wat toepassingen gebruiken. Maar het is ook handig te beschikken over de juiste vooraf bedrukte etiketten met specifieke boodschappen voor transport en verzending van goederen. Verpakkingsetiketten of transportetiketten helpen uw zendingen extra te beveiligen. Gevarenetiketten zijn verplicht op de verpakking van gevaarlijke producten. Ze waarschuwen voor hun aanwezigheid en geven informatie over de aard van het product. Belangrijke transportdocumenten stopt u best in zelfklevende documentenhoesjes die u buiten op uw verpakkingen kleeft.

Bel ons voor professioneel advies inzake etiketten voor printers en kopieerapparaten, op het nummer: 012 260 260.

22 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie
Tot- 20 % Tijdelijk uit voorraad
Extra sterk etiket
Extra sterk etiket

5 referenties

5 referenties
Vanaf  46,95 €Excl. BTW per VE
Tot- 70 % Tijdelijk uit voorraad
Witte etiketten van polyetheen
UITVERKOOP
Witte etiketten van polyetheen

13 referenties

13 referenties
Vanaf 48,25 €  Excl. BTW 15,70 €Excl. BTW per VE