Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Houtvezelpalletten

Tweemaal lichter dan een klassieke pallet

In tegenstelling tot een gewone houten pallet zijn houtvezelpalletten veel lichter, tot wel tweemaal. Hierdoor zijn dit soort palletten veel gemakkelijker in gebruik en verminderen ze onmiddellijk uw verzendkosten.

Exporteer zonder zorgen

De houtvezelpalletten van RAJA voldoen aan de ISPM15-norm waardoor ze goedgekeurd zijn voor export naar verschillende landen buiten de EU. Hiervoor werd deze houtsoort speciaal behandeld en sterk verhit tijdens de productie.

Houtvezelpalletten bevatten geen nagels, splinters of scherpe hoeken. Daardoor zijn ze uitermate veilig in gebruik: u voorkomt risico’s op verwondingen voor uw magazijnpersoneel terwijl uw goederen beschermt zijn tegen beschadigingen.

Isolerend en extra beschermend

Houtvezelpalletten zijn uniek door het feit dat ze beschikken over een gesloten bodem. Hierdoor kan opstijgend vocht en vuil niet tot bij uw goederen komen. Dit geeft uw lading een extra bescherming.

Deze palletten beschermen niet enkel uw goederen maar ook het milieu. Door hun samenstelling uit houtvezels zijn ze 100% recycleerbaar.

Welke houtvezelpallet zal u kiezen? Neem contact op met onze verpakkingsspecialisten en laat u begeleiden door hun professionele advies. Voor elke transportsituatie vinden ze de juiste variant. Bestelt u nog vóór 16u., dan kunt u rekenen op een uiterst snelle levering binnen de 24 uur (of zelfs sneller) – waar ook in de Benelux.

3 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie