Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
15
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Houten palletten

✓ [BLOG] Check hier je kennis over houtpallets en kies het juiste exemplaar.

Met houten palletten van RAJA stapelt, transporteert en exporteert u een veelheid aan goederen zonder enige moeite. Houten palletten zijn zeer stabiel en veilig. De meeste exemplaren voldoen aan de strenge vereisten van de ISPM15-norm.

Houten palletten: de basis van uw logistiek

Houten palletten vormen de basis van uw logistieke processen. U stapelt er moeiteloos al uw goederen op. Met een draagvermogen tot 1 000 kg zijn de houten palletten van RAJA geschikt voor een langdurige opslag en ver transport van zware ladingen.

Conform de ISMP15-norm

De houten palletten van RAJA beantwoorden doorgaans aan de ISPM15-norm (met uitzondering van het type 'wegwerppalletten'). Dit staat voor de Internationale Standaard voor Phytosanitaire Maatregelen. Het doel van deze norm is het tegengaan van de verspreiding van schadelijke organismen van het ene continent naar het andere. Deze norm is van toepassing op houten verpakkingen met een dikte van méér dan 6 mm, bedoelt voor export buiten de EU.

Houten palletten die aan de norm beantwoorden worden onuitwisbaar gemerkt met een symbool in de vorm van een korenaar. De ISMP15-norm is verplicht in heel wat landen, waaronder Canada, China, Korea, de Verenigde Staten, Indië, Turkije, Zuid-Afrika, enz.

Kies hieronder de houten pallet die perfect past bij uw behoeften. De standaardafmetingen zijn geschikt voor elke vorm van transport of export. Neem contact op met de verpakkingsspecialisten van RAJA en laat u begeleiden door hun professionele advies. Voor bestellingen geplaatst vóór 16 uur kan u rekenen op een levering binnen de 24 u. (op werkdagen).

4 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie
Tot- 10 % Tijdelijk uit voorraad
Europallet EPAL
BEST PRICE
Europallet EPAL

1 referentie

1 referentie
Vanaf  29,95 €Excl. BTW per pallet
Tot- 10 % Tijdelijk uit voorraad
Wegwerppallet
Wegwerppallet

3 referenties

3 referenties
Vanaf  13,45 €Excl. BTW per pallet